5 (rossz) tipp a sikeres társkereséshez (csajoknak)

2018. március 21. 16:22 - Ősi L. Bulcsú

Mindenki, aki abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy társat akar találni magának, kipróbálja valamelyik online társkereső oldalt, vagy applikációt. Ehhez szeretnénk pár igen (rossz) tippet adni. 

1. Kihívó fotók

0302d88d4cf415638fdf1ab8f9bb89e9.jpg

Minden pasi, aki nem csak dugni akar egyet, arra vágyik, hogy párja olyan ruhaszettben fotózza magát, hogy az összes barátja, ismerőse az ő képén elégítse ki álmait a WC-n. Sokkal jobban szeretik a pasik, ha minden szem a párjukra vetül és halkan hallani lehet a kéjes nyögéseket, ahogy elképzelik, hogy meg volt a hölgy. 

2. Ne legyél felismerhető

e0f6560fa013ceb12bf45471e80028dd.jpg

Amikor egy pasi randizni szeretne hívni valakit, azt szereti a legjobban, ha zsákbamacskát játszhat. Ha minden fotódon barátnőiddel pózoltok és külön feladat kideríteni ki is lehet valójában. Ennél már csak egy fokkal jobb, ha minden képeden napszemüvegben vagy. Így tuti nem ismer fel senki, hiszen akkor sztár vagy már. 

3. Menő luxus cikkek (ruha vagy autó) 

54f3dda4dbcf94522b4db917987bb284.jpg

Minden férfi álma, ha luxusigényekkel rendelkező lánnyal ismerkedhet meg. Ennek érdekében javasoljuk, hogy minimum legyen egy Gucci rucis képed vagy legalább egy BMW kormányra fektetett műkörmös fotód. Ezek nagyon szexi képek és így könnyen megértik a pasik, hogy neked a legfontosabb, ha luxuscikkekkel kápráztat el. Bár belegondolhatsz abba is, hogy aki így vélekedik, annak Te mit fogsz jelenteni? Esetleg Te is egy lecserélhető luxus cikk leszel? 

4. Luxus nyaralás vagy fitness termi fotó

4219a4b7692743fdbba444e240985107.jpg

Az előzőhöz hasonlóan javasoljuk, hogy legalább minden ötödik képed (legyen az nyár vagy tél) valamelyik luxus nyaralóhelyen készüljön, ezzel is mutatva, hogy Te nem igazán szeretsz dolgozni, Te a klasszikus értékeket szereted, azaz a pasi dolgozzon. Te a kapcsolatba a szépséget viszed. Ennek a képnek van egy olcsóbb változata a napi fitness termi fotó. Ezzel tudod bizonyítani, hogy neked nincs annál fontosabb, mint a feszes has fotózás a fitness terem öltözőjében. 

 

5. Ne válaszolje44a83a137814635bac448940d5e260e.jpg

Ezek után biztos, hogy sok, őszinte szerelemmel közelítő pasi fog levelet küldeni nektek. A társkeresés legjobb lépése, ha ezekre a levelekre nem válaszoltok, csak jelzitek, hogy olvastátok, de olyan pitiáner pasival, aki társkereső oldalon talál csak párt magának, azzal Ti nem foglalkoztok. 

 

Amennyibe megfogadjátok a fenti tanácsokat, garantáljuk az őszinte és igaz szerelmet. Ha szeretnétek ennél jobb tanácsokat is kapni kövessetek minket Facebookon.

 

-------------------------------------------------

Kapcsolódó cikkeink: 

onLÁNY társkereső

Randikudarc 5 oka

Randin sose nyomd fullba a kretént!

Randijáték - a boldogság halála

Miért vagy még mindig egyedül?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifenjoy.blog.hu/api/trackback/id/tr9113764574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása